Magazin > VIP
3643 ogledov

Keanu Reeves zaljubljen do ušes

keanu reeves
1/6
Profimedia
56-letnik je našel svojo sorodno dušo.

Igralec Keanu Reeves je 20 let veljal za enega najbolj zaželenih samcev Hollywooda, lani pa je svoje oboževalke razočaral, ko se je po rdeči preprogi sprehodil z umetnico Alexandro Grant. Par se pozna že več let. Leta 2011 je 47-letna Alex ilustrirala igralčevo knjigo Ode to Happiness, leta 2016 pa tudi njegovo drugo knjigo Shadows. Tisti, ki ju poznajo, pravijo, da sta ustvarjena drug za drugega. 

Alexandra je svojega partnerja pospremila v Berlin, kjer igralec že štiri mesece snema 4. nadaljevanje franšize Matrica. Par so paparaci ujeli po nakupovanju na sprehodu po ulici in nato še pred hotelom. Alexandra je Keanuju po zraku poslala poljub, on pa se je sklonil k oknu in ji poklonil pravega.

Zvezdnik je po dveh tragedijah očitno le našel svojo srečo. 

Leta 2001 je moral pokopati svojo veliko ljubezen Jennifer Syme, s katero sicer v času njene smrti ni bil skupaj. Njuno ljubezen je uničila tragedija. Jennifer je v osmem mesecu nosečnosti rodila mrtvo deklico, ki sta jo s Keanujem poimenovala Ava. Lepotica otrokove smrti ni mogla preboleti. Svojo bolečino je poskušala zmanjšati tudi z uživanjem prepovedanih substanc. Aprila 2001 je pod vplivom obojnih snovi z avtomobilom, ki ji ga je poklonil Reeves, povzročila prometno nesrečo in v starosti 29 let umrla. Pokopana je ob hčerki. Njeno krsto je nosil tudi igralec.

keanu reeves | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.