Magazin > VIP
118 ogledov

Keanu Reeves zaradi prijatelja v težavah

Keanu Reeves Profimedias
Keanu Reeves, ki naj bi s svojimi filmi zaslužil 300 milijonov dolarjev, priznal, da potrebuje denar.

V kinematografe prihaja akcijski film John Wick 2, v katerem Keanu Reeves igra poklicnega morilca, ki je v prvem delu očaral ljubitelje psov, saj je zaradi svojega ljubljenčka, ki ga je pokončal nepridiprav, ubil 84 ljudi.

Reeves je večino akcijskih prizorov posnel sam. Za to je treniral pol leta. Igralec je znan po tem, da v svoje filme vloži dušo in srce. Za snemanje filma Matrica je treniral z vratno opornico, saj je v tistem času ravno prestal operacijo na hrbtenici. Zvezdnik pa je znan tudi po svoji radodarnosti. Kaskaderjem, ki so sodelovali pri snemanju trilogije Matrica, je za božič poklonil motorje znamke Harley Davidson, ekipi, ki je skrbela za posebne učinke, pa naj bi poklonil kar 80 milijonov dolarjev od svojega zaslužka. Igralec naj bi s svojimi filmi, med njegovimi večjimi hiti sta tudi filma Hitrost in Peklenski val, zaslužil 300 milijonov dolarjev. Dovolj za celo življenje, je pred leti izjavil, a igralec se je uštel. V intervjuju za Men's Fitness je povedal, da potrebuje denar. "Gre za dolgo zgodbo, ki je ne bi rad delil. /.../ Ko imaš prijatelje, bi jim rad pomagal. Podpišeš zadevo, iz katere nato nastane nekaj povsem drugega, in to te začne preganjati,“ je povedal, a dodal, da kljub težavam ni dobro, da projekte izbiraš le na podlagi plačila.

Reeves se sicer ne ukvarja le s filmi, ampak tudi z gradnjo motorjev. Pred petimi leti je z Gardom Hollingerjem, imenom, ki ga pozna vsak ljubitelj motorjev, ustanovil podjetje Arch Motorcycle.

 
Komentarjev 1