Magazin > VIP
93 ogledov

Kelly iz Beverly Hillsa živi življenje, ki ga zagotovo ni pričakovala

Jennie Garth Profimedias
Se še spomnite simpatične plavolaske iz legendarne najstniške serije Beverly Hills, ki jo je igrala Jennie Garth? Njena kariera zagotovo ni, kar je mislila, da bo.

Jennie Garth, ki je pred več kot 20 leti upodobila plavolaso Kelly v seriji Beverly Hills danes živi življenje, ki ga verjetno ni pričakovala. Nenehno se namreč bori, da bi dobila vlogo, s katero bi se lahko dokazala in s katero bi pozabili na Kelly iz najstniške serije.

Jennie Garth | Avtor: Profimedias Profimedias
V seriji Beverly Hills je igrala eno od glavnih vlog, ki jo je popeljala med največje zvezde malih zaslonov. Pri 17. letih je postala del hollywoodske elite, danes pri 44. letih pa se bori, da bi dobila vlogo, s katero bi se lahko dokazala. Od Beverly Hillsa naprej je dobivala le manjše vloge v ne tako prepoznavnih serijah ali filmih. Vloga Kelly jo je sicer izstrelila med slavne in bogate, a nadaljevanje kariere zagotovo ni takšno, kot si je želela. Z Beverly Hillsom je zaslužila kar nekaj denarja, a še zdaleč ne toliko, kot bi si želela. Bogastvo njenega soigralca Luka Perryja so na primer ocenili na deset milijonov dolarjev, kar je še enkrat več kot ima Jennie (5 milijonov dolarjev).

44-letnica je nastopila tudi v resničnostnem šovu Zvezde plešejo, imela svojo resničnostno oddajo, kjer so jo oboževalci lahko spoznali od bližje, a so šov zaradi premajhne gledanosti kmalu ukinili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.