Magazin > VIP
22 ogledov

Kelly očitno shujšala tudi v možgane

Kelly Osbourne
1/8
Flynet
Kelly Osbourne je kot kaže močno shujšala tudi v možgane, saj pozablja, da je imela tudi sama nekoč precej več kilogramov, kot jih ima zdaj. Zvezdnica namreč trdi, da nikoli ni bila tako debela kot Christina Aguilera.

Zvezdnica Kelly Osbourne dolgo drži zamero. Pred dvema mesecema se je namreč spravila nad  Christino Aguilera in njene odvečne kilograme, ker jo je pevka več let označevala za debeluško. Kelly je komaj čakala, da ji je vrnila udarec, zdaj pa ji je zadala novega. Po tem, ko so se v javnosti pojavile nove fotografije porejene Christine, se je spet oglasila: "Vrsto let mi je govorila, da sem debela. Jaz nikoli nisem bila tako debela!" je prepričana Kelly. Šestindvajsetletna zvezdnica je tako skritizirala Christinine fotografije z nastopa v spomin Michaelu Jacksonu.

A Kelly bi nekoč utegnila dobro konkurirati Christini, le da je sama na to očitno že pozabila. Zato pa na to nismo pozabili mi. Izbrskali smo fotografije stare Kelly in jo primerjali z novo Christino. Kaj pa menite vi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.