Magazin > VIP
25 ogledov

Kelly pijana doživela živčni zlom

Kelly Osbourne FameFlynet
Kelly Osbourne se ne drži najbolje, odkar je izvedela, da ima njen brat Jack multiplo sklerozo. Zvezdnica je pred kratkim na letalu doživela živčni zlom, pred tem pa se je pošteno napila.

Britanska zvezdnica se je pretekli teden v Los Angelesu vkrcala na letalo, potem pa so se začele prve težave, poroča ameriška revija Star Magazine. "Ko je prišla na letalo, je bila videti čudovito, mejkap je bil brezhiben, pričeska odlična, na sebi pa je imela res dobra očala," je za revijo povedal očividec in dodal, da jo je med letom nekaj pahnilo čez rob. "Stevardesa ji je ves čas nosila alkoholne pijače, z njimi ji je postregla vsaj petkrat."

Po pristanku je očividec opazil, da s Kelly nekaj ni v redu. "Njena asistentka ji je morala pomagati z letala, na tleh pa ju je čakal še varnostnik. Kelly ni bila več videti tako dobro. Lase je imela spuščene, ličila razmazana, momljala je. Varnostnik in asistentka sta jo morala podpirati vsak na eni strani, da ne bi padla. Smilila se mi je," je za omenjeno revijo zaključil vir.

V strahu za brata

Štiriurni let do Atlante za 27-letno zvezdnico ni bil prijeten, kar je kmalu zatem priznala tudi sama in razložila, kaj se je med letom z njo dejansko zgodilo."Preden sem se vkrcala na letalo, je do mene pristopil moški in me vprašal, kako je z Jackom. Povedal mi je, da ima tudi njegov brat to bolezen ter mi dal naslov do neke spletne strani o multipli sklerozi. To sem si med letom tudi ogledala in videla, kakšne hude posledice ima lahko ta bolezen. Izgubila sem živce, saj sem se spomnila, kako je bilo, ko je imela mama raka, ko mi je oče v nesreči skoraj umrl, sedaj pa še ta Jackova bolezen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.