Magazin > VIP
57 ogledov

Kelly v jok, ko je izvedela, s kom je v sorodu

Kelly Clarkson FameFlynet
Ameriška pevka Kelly Clarkson je v oddaji, ki razkriva prednike zvezdnikov, izvedela, da je bil njen prednik vojni junak, kar jo je čustveno pretreslo.

Program TLC je pred nekaj dnevi začel predvajati novo sezono oddaje Who Do You Think You Are? (Kdo misliš, da si, op. p.), ki razkriva prednike slavnih oseb. Tokratna gostja je bila priljubljena pevka Kelly Clarkson, ki je šele v oddaji spoznala, da je v sorodu z junakom ameriške državljanske vojne. 

Njen praprapradedek Isaiah Rose je bil vojak ameriške vojske, ki je bil v ujetništvu, a mu je kasneje uspelo pobegniti. Na poti domov ga je ustrelil sovojak, ker ga je zamenjal za pripadnika konfederacije. Kellyjin prednik je napad preživel in je kasneje postal senator države Ohio ter vojni junak.

Ko je Clarksonova izvedela za to, je postala zelo čustvena, nato pa je svoji mami povedala, kaj je izvedela. "Neverjetno je, da nismo vedeli, od kod izhajamo. To je v naši krvi," ji je dejala pevka, ki sta jo zelo ganili praprapradedkova moč in dolžnost do ljudi, ki v življenju niso imeli takšne sreče. Zvezdnica je v oddaji še obiskala njegov grob, kjer se mu je lahko poklonila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.