Magazin > VIP
21 ogledov

Kelly zapravlja in preboleva

Samska Kelly Osbourne veliko zapravlja. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Kelly Osbourne, ki se je nedolgo nazaj razšla s svojim fantom, se je sprva z žalostjo spopadala v telovadnici, zdaj pa se je vrgla v nakupovanje.

Kelly Osbourne se je po razhodu s svojim fantom Lukom Worrallom, ki naj bi jo varal, najprej potila v telovadnici, zdaj pa se je z natreniranim telesom odpravila po novo garderobo. Med nakupovanjem naj bi zapravila več kot 23 tisoč evrov. "Kelly nakupovanje pomaga pri zadrževanju solz," je povedala njena prijateljica.

"Nakupovanje ji vliva samozavest. Izbirala je med nakupovanjem ali hrano. In hrani se noče prepustiti," je še dodala Kellyjina prijateljica.

Izgubila tudi Woodyja
Poleg tega, da je izgubila fanta, je Kelly ostala brez svojega ljubljenčka Woodyja. Pasji mladič pasme pomeranec, ki ji ga je podaril prav Luke, je poginil kmalu potem, ko sta se Luke in Kelly razšla. 14 tednov star Woody je poginil zaradi srčnega infarkta. "Imela sem ga le dva meseca. Grozno je, še vedno so vse njegove igrače po hiši. Mislim, da ne bom imela še enega psa, saj ne bi več prenesla takšne izgube," je dejala Kelly.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.