Magazin > VIP
22 ogledov

Kellyjine šaljivo žaljive izjave o Aguileri

Kelly Osbourne
1/6
Flynet
Kelly Osbourne je pop pevko Christino Aguilera med snemanjem modne oddaje Fashion Police označila za "debelo prasico".

Kelly Osbourne se je med oddajo Fashion Police, v kateri v družbi Joan Rivers, Giuliane Rancic in Georgea Kotsiopoulosa komentira stil zvezdnikov, pošteno spravila nad pevko Christino Aguilera, katere postava je zadnje čase polnejša kot nekoč. "Mogoče pa res postaja debela prasica, kot ji je bilo tudi namenjeno. Ne vem. Do mene je bila vedno pasja," je brez dlake na jeziku povedala 26-letna zvezdnica in dodala: "Meni je toliko let govorila, da sem debela, zato veš kaj? Je** se, tudi ti si debela!"

A Kelly ni bila edina od komentatorjev, ki je imela veliko povedati čez Christinino novo postavo. Joan Rivers jo je primerjala s Snooki iz serije Jersey Shore. "Videti je kot Snookijina skandinavska sestrična. Nosi lepo obleko, ampak se je komaj zbasala vanjo." (Komentirali so zadnjo fotografijo v zgornji galeriji.)

Kelly proti Christini
To pa ni bilo prvič, da je Kelly žalila pevko, nekoč jo je že označila za "pujska". "Res je pravi pujsek. Ima usta, vendar samo blebeta v prazno. In to počne samo zato, ker ima okoli sebe ogromne varnostnike, ki se potem spravijo na vsakega, s katerim se spre," je povedala, a hitro dodala: "Glas ima res lep. Ampak njeno vedenje in odnos do drugih sta grozna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.