Magazin > VIP
908 ogledov

Kendall Jenner: Včasih imam občutek, da umiram

kendall jenner Profimedia
Kendall Jenner ima napade panike.

Ena najbolje plačanih manekenk sveta, Kendall Jenner, polsestra Kim Kardashian, je za Vogue spregovorila o svojih duševnih težavah. Lepotica že več leti trpi za anksioznostjo in paničnimi napadi. 

"Spominjam se, da se je začelo, ko sem bila zelo mlada – 8, 9 ali 10 let. Nisem mogla dihati. Sedaj vem, da je bila za to kriva anksioznost,“ je povedala in dodala: "Zaradi preobilice dela in situacije, v kateri sem sedaj, je stanje ušlo izpod nadzora. Včasih imam občutek, da me bo izdalo srce in ne morem dihati ter da potrebujem takojšnjo bolnišnično pomoč. Včasih mislim, da bom umrla. Deli telesa otrpnejo … Občutek je zelo močan in zastrašujoč.“

Jennerjeva pravi, da se zaveda, da bo veliko ljudi podvomilo v njeno zgodbo, ker živi zelo privilegirano življenje. "Nikoli ne bom rekla, da nimam sreče. Vem, da živim neverjetno življenje. Počutim se blagoslovljeno. A imam možgane in ta stvar tam zgoraj ni vedno srečna in ne deluje vedno brezhibno. Na koncu dneva sem tudi jaz le človek,“ je še dejala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.