Magazin > VIP
48 ogledov

Kendro Wilkinson je zadela kap

Kendra Wilkinson FameFlynet
Nekdanje dekle Playboyevega šefa Hugha Hefnerja Kendra Wilkinson je šele zdaj razkrila, da jo je prejšnjo pomlad zadela kap.

Kendra Wilkinson, ki je zaslovela s šovom The Girls Next Door, ki je prikazoval življenje treh Hefovih deklet, ki so živele v Playboyevem dvrocu, je pred nekaj dnevi razkrila, da je bila aprila lani vpletena v prometno nesrečo, v kateri je utrpela precej poškodb.

V bolnišnico so jo odpeljali zaradi nekaj udarcev, ki so se sprva zdeli povsem nedolžni, a kmalu po nesreči je Kendra zaradi posledic utrpela manjšo kap. Zdravniki so po CT-preiskavi možganov ugotovili, da se je kap zgodila le nekaj dni po nesreči. Na srečo pa je 28-letna blondinka po tem popolnoma okrevala.

Kendra je pred nekaj dnevi na Twitterju zapisala, da zdaj končno verjame v rek, da te nesreča spremeni. "Ja, na življenje definitivno gledam precej drugače kot prej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.