Magazin > VIP
40 ogledov

Kennedy imel dovolj Taylor Swift

Taylor Swift FameFlynet
Country pevka Taylor Swift je spet samska. Conor Kennedy jo je namreč načevljal, ker je od njega pričakovala preveč resno zvezo.

"Conor je star komaj 18 let in nikakor ni pripravljen na resno zvezo. A Taylor že dlje časa išče sorodno dušo, kar ga je povsem prestrašilo," je za RadarOnline.com povedal neimenovani vir in dodal: "Taylor je bila definitivno obsedena s Kennedyji in je živela v pravljici. Mislim, da ji je bila bolj všeč ideja, da hodi s Kennedyjem kot s samim Conorjem."

Da je bila Taylor veliko bolj zagreta za resno zvezo kot Conor, priča tudi dejstvo, da je le po nekaj tednih razmerja kupila velikansko posest v isti ulici, kjer živi njegova babica Ethel. "Taylor je nora na ljubezen, obsedena je z ljubezenskimi zgodbami. Resnično si želi čim prej najti človeka, s katerim se bo postarala. A na žalost misli, da je vsak moški, ki ji povzroči metuljčke v trebuhu, ta oseba," je še povedal vir.

Taylor in Conor sta par postala julija, sicer pa je zvezdnica prej hodila še z igralcema Taylorjem Lautnerjem in Jakeom Gyllenhaalom.

Komentarjev 1
  • enola 23:33 26.oktober 2012.

    "brezupna romantičarka" (hopeless romantic)Hjao, tudi naslove slik prevajate dobesedno? Saj, vsi vemo, da je 90% vaše "robe" prevedene, potrudite pa se le lahko malo bolj, a ne? Groza...