Magazin > VIP
60 ogledov

Kesha po razglasitvi razsodbe v jok

kesha
1/5
Profimedias
Sodnica ni ugodila Keshini želji.

Kesha trdi, da jo je glasbeni producent Dr. Luke zlorabljal, ji dajal droge in z njo manipuliral. Pevko, s katero dela že deset let, naj bi celo spolno napadel, zato je Kesha po sodni poti poskušala doseči razveljavitev pogodbe z njegovo glasbeno založbo, katere dela distribuira glasbena korporacija Sony.

A sodnica njeni želji ni ugodila. Tudi zato, ker naj bi ji Dr. Luke ponudil, da pri Sonyju brez njega nadaljuje z delom. Zvezdničini odvetniki te ponudbe niso vzeli resno. Kesha je namreč prepričana, da se Sony pri promociji njenih pesmi ne bo potrudil, če ne bo sodelovala z Dr. Lukom, ki se mu lahko zahvali za vse svoje hite.

Pevka, ki je po odločitvi bruhnila v jok, je leta 2014 tožila tudi Sony, ki naj bi podpiral producentovo neprimerno obnašanje do pevk.

Pred sodiščem se je sicer zbrala velika množica pevkinih podpornikov, ki tako kot Kesha niso mogli verjeti, da je sodnica odločila v prid Sonyju in Dr. Luku. Na Twitterju se je oglasilo mnogo znanih obrazov, ki so Keshi izrazili podporo, med drugim tudi Lady Gaga in Kelly Clarkson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.