Magazin > VIP
12 ogledov

Kevin dočakal šestega otroka

Kevin in Christine sta dočakala rojstvo drugega sina. Žurnal24 main
Igralec Kevin Costner je pri 54. letih dočakal rojstvo svojega šestega otroka, drugega z ženo Christine Baumgartner.

V četrtkovi noči je na svet pokukal mali Hayes Logan Costner. "Mati in sin se počutita dobro," je sporočil igralčev tiskovni predstavnik. Hayesa doma že čaka starejši bratec Cayden Wyatt, ki bo maja praznoval dve leti. Costner se je za ime Hayes odločil, ker je tako ime liku kavboja v filmu, ki ga namerava posneti.

Odločitev za otroke pri njegovi starosti je igralca kar nekaj časa begala. "Christine si je želela otroka, jaz pa sem se bal, da ne bom dovolj učinkovit oče," je razkril v intervjuju za revijo Parade. K reči si je kmalu premislil. "Ali bom izgubil čudovito žensko, ki je pripravljena biti z menoj do zadnjega diha, ker se bojim imeti otroka? To sem se moral vprašati. Odločil sem se, da se ne bom odpovedal ljubezni," je dejal igralec.

Za Costnerja je to že šesti otrok, drugi z ženo Chrisitne. Tri ima iz prvega zakona s Cindy Silva ter enega iz razmerja z Bridget Rooney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.