Magazin > VIP
2981 ogledov

Kevin Spacey: Po več mesecih skrivanja so ga ujeli paparaci

kevin spacey
1/4
Profimedia
Po izbruhu spolnega škandala se je Kevin Spacey umaknil iz javnosti.

Zvezdnika Kevina Spaceyja je več moških obtožilo spolnega nadlegovanja, med njimi je tudi igralec Anthony Rapp, ki trdi, da ga je igralec spolno napadel, ko mu je bilo 14 let.

Spacey se je po izbruhu škandala umaknil iz javnosti. Njegove fotografije so postale prava redkost. Sedaj so ga paparaci po več mesecih ujeli v Londonu in na njegovem prstu opazili sumljiv prstan. Se je igralec poročil?

Spacey je sicer lani zabeležil zmago na sodišču. Oproščen je bil obtožb spolnega napada na mladoletnika, ki naj bi se zgodil pred tremi leti v Nantucketu. Fant je bil takrat star 18 let, kar je po ameriških zakonih še mladoletna oseba. Igralec naj bi mladostnika napil in ga otipaval, a ga je sodišče oprostilo, ker je mladenič zavrnil pričanje. Sodniku namreč ni predal posnetkov, ki naj bi jih v času napada pošiljal svojemu dekletu, rekel je, da je telefon, s katerim je snemal, izgubil. Igralec se je s tem izognil petletni zaporni kazni. 

Spacey, ki je vse obtožbe zavrnil, je pred kratkim opisal svoje triletno „trpljenje“, ki se je začelo jeseni 2017. "Mislim, da ne bo nikogar presenetilo, ko rečem, da se je moje življenje leta 2017 obrnilo na glavo. Moja služba, odnosi, moj položaj v industriji – vse sem izgubil v nekaj urah,“ je povedal v spletni oddaji Bits & Pretzels. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.