Magazin > VIP
2259 ogledov

Khloe Kardashian bivši grozil, da si bo vzel življenje

khloe kardashian
Po razmerju, ki ga je imel z Jordyn Woods, ga je zapustila.

Khloé Kardashian je v zadnjem delu resničnostnega šova "Keeping Up with the Kardashians" spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživljala ob Tristanu Thompsonu, očetu njene hčerke.

Košarkar je zagrozil, da si bom vzel življenje, če ga bo zapustila. To se je zgodilo po tem, ko je prišlo na dan, da jo je Thompson prevaral z 21-letno Jordyn Woods, prijateljico Kylie Jenner.

34-letnica je tudi opisala, kako se je začelo razmerje med njenim zaročencem in mlado Jordyn. Tristan in mladenka sta se ves večer poljubljala na neki zasebni zabavi. Očitno je bilo tako vroče, da se tiste noči ni vrnil domov. Ko je za aferico izvedela Khloe, je zvezo takoj prekinila. Thompsona je to streznilo. Khloe je pisal sporočila, da ves čas misli nanjo in na kaos, ki ga je povzročil. Izustil naj bi celo stavek: "Ubil se bom.“ To je Khloe ujezilo. Med pogovorom S Scottom Disickom je izjavila: „To je rekel, ker je hotel odziv. Oh, sedaj lahko vedno rečem 'ubil se bom'? To je noro.“

Khloe je bila kljub temu v skrbeh zanj. Prijatelja je takrat prosila, naj preveri, ali je z njim vse v redu. Khloe sicer ni edina, ki jo je športnik prevaral. Čez plot je skočil tudi pri svojem nekdanjem dekletu. Njo je celo prevaral med njeno nosečnostjo.

 

 

 

 

 

Komentarjev 2
  • perhan63 08:00 26.junij 2019.

    ma nej si cela familija vzame življenje..pa avtorica tega copy-paste zmazka tud