Magazin > VIP
24 ogledov

Khloé Kardashian zgrožena nad PETO

Kim Kardashian, Khloe Kardashian Flynet
Resničnostna zvezdnica se je v odgovor PETINI podpori napadalke na njeno sestro Kim odločila zapustiti organizacijo.

Dolgoletna podpornica organizacije za zaščito živali PETA Khloé Kardashian je oznanila, da se iz organizacije umika. Svojo odločitev je sprejela po tem, ko so v organizaciji po bombardiranju njene sestre Kim Kardashian z moko na rdeči preprogi podprli sestrino napadalko. Pri PETI sicer zanikajo odgovornost za napad, vendar so se že izjasnili, da bodo pomagali osumljenki, če se bo Kim odločila za tožbo. "Ravnokar sem izvedela, da ima ženska, odgovorna za to dejanje, močne zveze pri PETI, čeprav oni v javnosti trdijo drugače," je zapisala Khloé na svoji spletni strani. "Ne le, da je PETA lagala javnosti, s tem so tudi pokazali, da tovrstno vedenje podpirajo."

To je resničnostno zvezdnico močno razočaralo, saj je sama proti nasilju in zmerjanju. "Popolnoma sem zgrožena nad njihovim dejanjem," je še zapisala in pojasnila: "Vsak ima pravico do svojega mnenja. Osebno ne nosim krzna, vendar to ne pomeni, da bom nekoga k temu prisilila, še posebej ne z nasiljem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.