Magazin > VIP
21 ogledov

"Khloe ni Kardashianova"

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian Flynet
Družina Kardashian se je znašla sredi nove drame, in sicer so se pojavile navedbe, da Khloe nima istega očeta kot njeni sestri in brat.

Robert Kardashian, zdaj že pokojni oče slavne Kim in njenih sester Kourtney in Khloe ter brata Roberta, naj bi dvomil, da je oče najmlajše sestre Kardashian Khloe, svoje sume pa naj bi zaupal svojima dvema bivšima ženama, ki sta se zdaj odločili spregovoriti v javnosti.

Jan Ashley, s katero je Robert sklenil zakon po ločitvi od Khloejine mame Kris Jenner, je tako zdaj razkrila: "Khloe ni njegova hči. To mi je povedal, ko sva se poročila." Robertova nekdanja soproga je tudi povedala, da je tudi Khloe sama spraševala svoje starše, zakaj je videti tako drugačna od svojih sester in brata, saj je precej višja, drugačne postave ter ima svetlejše in bolj valovite lase.

Janino zgodbo je potrdila tudi zadnja Robertova žena Ellen Piersen, s katero je stopil pred oltar le dva meseca pred svojo smrtjo leta 2003. "Robert ne bi nikoli zahteval DNK-testa. Zelo je imel rad Khloe, vendar je v resnici dvomil, ali je njen oče. Vsak normalen človek, ki bi vedel, da ga je žena varala, bi sumil." Poleg tega naj Robert in Khloejina mama Kris Jenner ne bi niti spala skupaj v času, ko je bila Khloe spočeta. Kar se tiče varanja, pa je Kris tudi sama v svoji nedavno objavljeni biografiji priznala, da je svojega takratnega soproga varala.

Prizadeta Khloe se je sicer po natolcevanjih oglasila prek Twitterja, kjer je zapisala: "Prava predrznost, da tako govorite o mojem očetu. Sram bi vas moralo biti, saj je to res nizko. Odvratni ste (veste, kdo ste)."

Komentarjev 1
  • David Stres 15:27 12.januar 2012.

    po ločitvi še ena nova aferica za povečanje gledanosti...