Magazin > VIP
45 ogledov

Khloe zlomila erotično gugalnico

Khloe Kardashian Flynet
Da bi si malce začinila spolno življenje s svojim možem Lamarjem Odomom, si je ena od Kardashianovih sester doma omislila erotično gugalnico, ki pa žal ni dolgo zdržala.

"Imava odlično zvezo. Tako sva zaljubljena. Ob njem se počutim res samozavestna in seksi,“ je povedala najmlajša izmed slavnih sester Kardashian, Khloe v njenem resničnostnem šovu Khloe & Lamar ter dodala: "Ne vidim razloga, zakaj bi se končalo obdobje medenih tednov.“ Tako se je odločila malce popestriti seks s svojim možem, zato je v erotični trgovini nakupila kup spolnih pripomočkov, med drugim tudi erotično gugalnico, ki jo je sama namestila v njuni na novo nastali "sobi za seks“.

Vendar je gugalnica, ko sta jo z možem Lamarjem Odomom, s katerim sta poročena od septembra 2009, poskusila zajahati, padla s stropa. "Videti je, da je nisem dobro pritrdila. Nisem najbolj pripravna, je zatem pojasnila Khloe ter dodala, da vsaj skuša pomikati meje in poskusiti nekaj novega.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.