Magazin > VIP
22 ogledov

Kim bo nagradila svoje Twitter sledilce

Kim Kardashian Flynet
Resničnostna zvezdnica je bila tako navdušena nad številom svojih sledilcev na Twitterju, da se jih je odločila nagraditi.

Starleta Kim Kardashian je bila resnično navdušena, ko je ugotovila, da je število njenih sledilcev na Twitterju preseglo magično mejo deset milijonov. Resničnostna zvezdnica je vsem izrazila svojo ljubezen in se jih odločila nekako nagraditi za njihovo zvestobo. "O Bog, pravkar sem ugotovila, da vas je več kot deset milijonov. Sploh ne morem izraziti z besedami, kako se počutim. Razmisliti moram, kako naj vas nagradim, da vam izkažem svojo hvaležnost," je zapisala Kim.

Kasneje je pojasnila, da bo obdarila naključno izbrane sledilce, in sicer je zanje pripravila deset bonov po tisoč dolarjev za kozmetične izdelke, deset brezplačnih kuponov za enomesečno članarino za ugodne nakupe čevljev, torb in podobnega na neki spletni strani, deset parov čevljev za ostajanje v formi ter deset kosov nakita in stekleničk svojega parfuma.

Pred Kim so več kot 10 milijonov sledilcev na Twitterju dosegli že Lady Gaga, Justin Bieber, Katy Perry in nekatere druge zvezde.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.