Magazin > VIP
19 ogledov

Kim in Kanye najbolj osovražen par

Kim Kardashian Kanye West
1/3
FameFlynet
Novopečeni parček Kim Kardashian in Kanye West sta zaradi svoje ljubezni do krzna postala najbolj osovražen parček PETE.

"Če je obsedenost z nošenjem mrtvih živali in odrte kože pravi recept za ljubezen, sta Kim in Kanye ustvarjena drug za drugega," je za spletni portal RadarOnline.com povedala predstavnica PETE, Wendy Wegner. Kim je namreč že vrsto let znana kot velika ljubiteljica krzna, nič drugače pa ni z njenim novim izbrancem, ki krzno nosi skoraj vsak dan.

A prav oba sta že postala tarča PETE. Kim pred nekaj tedni, ko jo je jezna privrženka PETE na rdeči preprogi posipala z moko, Kanye pa se je z njimi sprl pred nekaj dnevi, zaradi besedila nove pesmi Theraflu: "Someone tell PETA my mink is draggin’ on the floor (Naj nekdo pove PETI, da se moja kuna vleče po tleh, op. p.)." Podpredsednik PETE Dan Mathews pa mu ni ostal dolžan: "Edino, kar se vleče po tleh, je Kanyev ugled. To je človek, ki ne pozna empatije do živali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.