Magazin > VIP
24 ogledov

Kim in Kanye šokirala javnost

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Ameriška starleta Kim Kardashian, ki je slavna zato, ker je slavna, je zavrnila bogato ponudbo tabloida, ki ji je za prve fotografije njenega otroka ponudil tri milijone dolarjev.

Glede na to, da Kim skoraj ničesar ne počne brez kamer in fotografov v bližini, je njena zavrnitev šokantna. Sestra Kourtney je celo rodila pred kamerami, Khloé pa se je prav tako kot Kim pred kamerami poročila.

Resničnostna zvezdnica je sicer že pred dnevi dejala, da svojega otroka ne bo izpostavljala v resničnostnem šovu, zdaj pa je dokazala, da misli resno. Kim in njenega izbranca Kanyeja so po novici, da pričakujeta prvega otroka, tabloidi dobesedno zasuli z milijonskimi ponudbami za fotografije otroka, a parček je vse po vrsti zavrnil. Tudi neki tuj tabloid, ki jima je ponudil tri milijone dolarjev (približno 2,3 milijona evrov).

Kot je izdal vir za ameriško spletno stran TMZ, jih ne nameravata prodati nikomur, a morda si bosta z višino ponudbe premislila. Če bi jima recimo ponudili toliko kot Angelini in Bradu, ki sta za fotografije dvojčkov prejela 14 milijonov dolarjev, ali Jennifer Lopez in Marcu Anthonyju, ki sta za svoja dvojčka dobila šest milijonov.

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:39 07.januar 2013.

    Nehajte objavljati takšne članke, ki šokirajo do nezavesti. Že dve uri ne pridem k sebi, ker ne bom videl teh ultrapreplačanih fotk otroka "slavnih staršev"..... Saj ni čudno, da je svet v takšni krizi, kot je. 99% denarja vrti 1% ...prikaži več ljudi, ki imajo prepolno rit vsega

  • jumanjy 13:57 07.januar 2013.

    Tole ste pa dobro "pogruntali" - " ki je slavna zato, ker je slavna" :)