Magazin > VIP
14 ogledov

Kim išče pravo mamo

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Zakaj bi si uničila postavo, če ni treba?

Kim Kardashian in Kanye West naj bi že razmišljala o poroki in tudi o naraščaju. Ker pa si seksi Kim ne želi uničiti postave, menda išče žensko, ki bi se za določen znesek z veseljem zredila.

In kakšne lastnosti mora imeti nadomestna mati? Zvezdnica si želi žensko "z mirnim in pomirjajočim značajem, veliko potrpežljivosti in pozitivnim pogledom na svet". Zaželeno bi bilo tudi, če bi imela brate in sestre in bila poročena. Slavni par naj bi bil nadomestni materi po prvih poročanjih pripravljen plačati 200 tisoč dolarjev (163 tisoč evrov). V ta znesek so všteti tudi bolnišnični in zdravstveni stroški. "Zelo si želi otroka, a ne bi se rada zredila, tako kot se je njena starejša sestra," je še povedal vir.

Komentarjev 1
  • nejc 18:42 27.julij 2012.

    Pozdravljen/a!Še danes se pridruži tej novi igri in pomagaj Sloveniji v boju proti sovražnikom.To je spletna igra, kjer lahko postanete podjetnik, vojak, politik ali celo predsednik. V igri lahko izdajate časopis, odprete svoje podjetje ter zaposlujete ostale uporabnike. ...prikaži več V tej igri ni mogoč nakup »golda« s katerim lahko kupujete hrano, orožje ter odpirate podjetja zato je igra je igra enakovredna za vse igralce.Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih 510 ljudi. trenutno največja država je Poljska, ki jih ima več kot 3 tisoč! Slovenija ima zelo velik potencial in za razcvet potrebuje le več ljudi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite pod povezavo: http://j.mp/NyskG3in pomagajte Sloveniji še danes!