Magazin > VIP
31 ogledov

"Kim je vplivnejša od Michelle Obama"

Kanye West, Kim Kardashian FameFlynet
V radijskem intervjuju je Kanye West svojo zaročenko Kim Kardashian označil za "najzanimivejšo žensko" in dodal, da je celo vplivnejša od ameriške prve dame Michelle Obama.

Kanye se je o svoji slavni zaročenki neskromno razgovoril z Ryanom Seacrestom in med drugim omenil svoj trud, da bi Kim končno pristala na naslovnici najmodnejše revije na svetu Vogue. "Ne vidim razloga, zakaj Kim ne bi bila na naslovnici. Je najzanimivejša ženska na svetu ta trenutek. Barbara Walters (slavna ameriška voditeljica, op. p.) jo kliče vsak dan," je povedal in opozoril, da modne revije velikokrat spregledajo resničnostne zvezdnike.

Zdaj se je spravil na Obamove

"Mi, zvezdniki, smo najvplivnejši, kar se tiče oblačenja. Nikogar ne zanima, kaj nosi Barack Obama, Michelle pa ne more na Instagramu objaviti seksi fotografije v bikiniju, kot je storilo moje dekle," je dejal brez dlake na jeziku, s čimer je mislil na fotografijo, s katero je Kim sicer bolj razburila kot navdušila.

Morda se je Kanye na predsednika in njegovo ženo spravil tudi zato, ker je Obama raperja po zloglasnem sporu s Taylor Swift na MTV-nagradah leta 2009 označil za bedaka, Michelle pa je nekoč povedala, da njen mož ne odobrava resničnostnega šova Kardashianovih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.