Magazin > VIP
32 ogledov

Kim Kardashian dala prvi intervju po ločitvi

Kim Kardashian Flynet
Kim Kardashian, ki je v ponedeljek javnost šokirala z novico, da se po le 72 dneh ločuje od Krisa Humphriesa, je končno spregovorila.

Kim je trenutno na drugem koncu sveta, v Avstraliji, kjer s sestro Khloe promovira kolekcijo torbic. Zvezdnica se torej ne skriva pred javnostjo, zato je tudi pristala na kratek intervju, ki je hkrati tudi prvi po tem, ko je svetu sporočila, da se ločuje. Pogovarjala se je z voditeljema radijske oddaje The Kyle and Jackie O Show.

"Nisem se poročila zaradi denarja"

"Kako si?" sta jo vprašala. "Trudim se po vseh močeh. To je zelo težko obdobje zame," je odgovorila Kim in nadaljevala: "V bistvu je pravo olajšanje, da sem tukaj, nekako sem pobegnila od skrbi. Hkrati pa imam tudi obveznosti do naše kolekcije torbic in res nisem hotela Khloe pustiti same. Mislim, da ne obstaja lahek način, kako preboleti ločitev, zato je to kar v redu."

A 31-letna zvezdnica se ni hotela spuščati v podrobnosti. "Nisem še pripravljena na to. Hočem pa razčistiti, da se nikakor nisem poročila zaradi naše resničnostne serije, ali zaradi denarja, ali česa podobnega. Mislim, da je naravnost smešno, da se moram sploh zagovarjati pred tem. Ampak to očitno pride v paketu, ko se odločiš za poroko pred kamerami."

Voditelja je potem nista več spraševala o propadlem zakonu, sta jo pa vprašala, ali je že pripravljena na nove zmenke. "Ne, nisem. O tem sploh ne razmišljam," je bila kratka, a pravi, da še vedno verjame v zakon. "Sem večni romantik. A trenutno menim, da mi to pač ni namenjeno," je povedala in za konec dodala, da se bo zdaj posvetila sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.