Magazin > VIP
6137 ogledov

Kim Kardashian: Njen zdravnik razkriva skrivnosti njene lepote

kim kardashian Profimedia
Dr. Simon Ourian naštel vse posege 39-letne zvezdnice.

Da je Kim Kardashian že bila pri lepotnem kirurgu, ni nič novega. Njen dermatolog, dr. Simon Ourian, je to potrdil, a dodal, da skalpela v zadnjih osmih letih, odkar redno prihaja k njemu, zanjo še ni potegnil iz žepa. 

"Prvič je prišla pred osmimi leti. Motila jo je suha koža in tudi male gubice,“ je povedal za Bild in dodal, da je kožo na njenih rokah obdelal z laserjem, kar stane med 3000 in 4000 evrov. 

Kim k omenjenemu zdravniku menda prihaja večkrat na mesec, ponavadi si privošči polnila in botoks. Ourian pravi, da je popravil tudi dekolte 39-letnice. "Imela je strije, ki sem se jih lotil s CoolBeam laserjem, ki ga uporabljam tudi na sebi. Koža postane podobna dojenčkovi,“ trdi strokovnjak. Terapija stane 4500 evrov. 

Kim je za tretma na nogah plačala 10 tisoč evrov. "Ker je od mladosti shujšala, je imela strije in celulit.“ Lepotica tudi s svojim trebuščkom ni bila zadovoljna. Ourian pravi, da je z laserjem oblikoval "radiatorčke“ in da je Kim njegovo delo močno olajšala, saj redno telovadi. Poseg je stal 5000 evrov. 

Zdravnik, ki mu zaupajo tudi številne druge zvezdnice, sicer pravi, da se je v Hollywoodu pojavil novi trend – naravni videz. Ženske si sedaj želijo predvsem naravno lepih in polnih ustnic ter visokih ličnic.

Komentarjev 1