Magazin > VIP
31 ogledov

Kim Kardashian postala kraljica Instagrama

Kim Kardashian Profimedias
Zvezdnica resničnostne televizije Kim Kardashian je pred kratkim premagala Beyonce. V čem? V številu sledilcev na Instagramu.

Instagram je socialno omrežje, ki je med zvezdami najbolj priljubljeno. Tam lahko objavljajo fotografije iz svojega vsakdanjega življenja in se tako približajo svojim oboževalcem. Do pred kratkim je Beyonce bila tista, ki je imela največ sledilcev, zdaj pa jo je s prestola vrgla Kim Kardashian, kraljica selfijev.

Kim Kardashian ima kar 44 milijonov sledilcev, kar je 70 tisoč več kot jih ima Beyonce. Pevki in zvezdnici Kim sledita Taylor Swift in Selena Gomez, ki imata 43,5 milijona in 41,8 milijonov sledilcev.

Kim Kadashian in Beyonce sta sicer zelo različni uporabnici Instagrama. Prva objavlja veliko več slik in sledi 94 ljudem, med katerimi je veliko zvezdnikov, Beyonce pa objavi veliko manj slik in ne sledi niti enemu prijatelju.

Prvi moški na lestvici najbolj obleganih zvezdnikov na tem socialnem omrežju je Justin Bieber, ki je zasedel sedmo mesto s 37 milijoni sledilci, sledita mu nogometaša Neymar na dvanajstem in Christiano Ronaldo na štirinajstem mestu.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 21, 2015 at 4:15pm PDT

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Jul 28, 2015 at 2:39pm PDT

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 14, 2015 at 2:35pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.