Magazin > VIP
24 ogledov

Kim Kardashian razkrila svoje skrivnosti

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Čeprav je njeno življenje ves čas na očeh javnosti, še vedno obstajajo stvari, ki jih o Kim Kardashian najverjetneje niste vedeli.

Tisti, ki redno spremljate Kim v njenih resničnostnih šovih, veste, da je 31-letna zvezdnica velika perfekcionistka. A zagotovo niste vedeli, da Kim uporablja kar 20 različnih šamponov, da svojo hrano hrani v posebnih vrečkah in da se lahko prha le, če je kopalnica popolnoma čista. Poleg tega ima čistilko, a svojo hišo redno čisti tudi sama. Ja, Kim je mahnjena na čistočo. "Moja čistilka prihaja trikrat na teden, a ko ona zaključi, vse skupaj počistim še jaz." Za Sunday Times Magazine je še razložila svojo obsedenost s svežo hrano: "Hrano, zapakirano v vrečkah, mi dostavijo vsak dan, jaz pa jo nato lepo zložim v hladilnik, kjer je vse organizirano."

Zvezdnica je omenjeni reviji razkrila tudi, kaj je tisto, kar jo spravi v dobro voljo. To je glasba njenega novega fanta Kanyeja Westa. "Ko po radiu slišim njegov glas, je moj dan takoj lepši." V pogovoru z Oprah pa je pred kratkim tudi priznala, da jo pri novem izbrancu najbolj privlači to, da je starejši in bolj izkušen od nje. Dodala je, da bo tokratno zvezo skrivala pred očmi javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.