Magazin > VIP
56 ogledov

Kim Kardashian se boji Amber Rose

Amber Rose Žurnal24 main
Kot kaže, se bo uresničila Kimina največja nočna mora.

Bivše dekle njenega moža Kanyeja Westa Amber Rose namerava namreč napisati knjigo, v kateri bo kopica žgečkljivih zgodbic. Knjiga z naslovom How To Be a Bad B*tch (Kako biti zlobna psica) naj bi v knjigarne prišla že novembra.

Amber je izdala, da bo v knjigi naštela napake, ki jih je naredila, in tako pomagala drugim dekletom. Ena od teh napak bo verjetno tudi njena zveza s Kanyejem Westom, ki se je končala zaradi Kim Kardashian. "Kim je glavni razlog, da s Kanyejem nisva več skupaj. Je uničevalka zvez,“ je Amber že pred časom povedala za Star magazine.

Kim Kardashian se knjige menda zelo boji. Ko se je Amber pred kratkim preko Twitterja sporekla s Khloe Kardashian, naj bi Kim svojo sestro prosila, da spor z zvezdnico čim prej konča. "Amber o Kanyeju ve zelo veliko. Kim se zaveda, da bo Amber te informacije uporabili proti njej, če bi se spor s Khloe nadaljeval,“ pravi vir.

Khloe je Amber zamerila zmerljivke na račun njene sestre Kylie, ki je v zvezi z Amberinim najboljšim prijateljem Tygo.

Komentarjev 3
  • Anja Povšnar 21:03 20.februar 2015.

    sploh ni res da je Kylie v zvezi z Tygom sam prjatla sta

  • svašta 13:54 19.februar 2015.

    haha, ti jih bereš :))))))))))

  • marabunta 13:06 19.februar 2015.

    uh, kako me zanimajo te njihove zdrahe, sploh ne bom mogla spati, dokler knjiga ne izide.....kdo bere te čenčarije, ki poneumljajo????? grozaaaaa