Magazin > VIP
28 ogledov

Kim Kardashian se ločuje

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
To pa je bilo hitro. Kim Kardashian je po le 72 dneh zakona vložila zahtevek za ločitev od Krisa Humphriesa.

Kim Kardashian in Kris Humphries sta si obljubila večno zvestobo na razkošni poroki vredni 10 milijonov dolarjev oziroma skoraj sedem milijonov evrov pred samo 72 dnevi, pa je resničnostna zvezdnica danes že vložila zahtevek za ločitev od svojega soproga. Novico o njunem razhodu je prvi oznanil producent njenega resničnostnega šova Keeping Up With Kardashians Ryan Seacrest, ki je danes zjutraj na svojem Twitter profilu potrdil: "Da, Kim Kardashian je zjutraj vložila zahtevek za ločitev."

Najbolj priljubljena članica Kardashianovega klana je v zahtevku kot razlog za ločitev po hollywoodski navadi navedla "nepremostljive razlike". Vir blizu Kim pa je povedal, da si je Kim "želela pravljico", vendar naj bi novopečena zakonca ugotovila, "da pritiska televizijskega šova le ne bosta prenesla". Kim je že najela eno najbolj znanih odvetnic za ločitve Lauro Wasser, ki je zastopala že zvezde, kot so Britney Spears, Maria Shriver, Angelina Jolie in Ryan Reynolds.

O težavah v njunem kratkem zakonu se je sicer ugibalo že skoraj od samega začetka. Mediji so ves čas pisali, da med njima ni vse v redu, Kim pa se je vse redkeje pojavljala s Krisom v javnosti. Tudi pretekli vikend je zabavo za noč čarovnic gostila sama, ljudem pa pripovedovala, da moža ni poleg nje, ker se ta teden odpravlja v Avstralijo.

V zadnjem času so se pojavile tudi govorice, da je bil njun zakon le dobro pripravljena predstava, saj sta s poroko zaslužila okoli 18 milijonov dolarjev oziroma 12,5 milijona evrov. Parček je sicer podpisal predporočno pogodbo, s čimer si je Kim zaščitila svoje precej večje premoženje od soprogovega.

To je za starleto že drugi propadli zakon. Prvič se je pri rosnih 19 letih poročila z glasbenim producentom Damonom Thomasom.

Komentarjev 1
  • ježek 20:56 31.oktober 2011.

    KATASTROFA od ženske. Nevem kaj je blo tipu, da se je sploh poroču z njo...