Magazin > VIP
4062 ogledov

Kim Kardashian uničila legendarno obleko Marilyn Monroe

Kim Kardashian Profimedia
Obleka, ki naj bi bila vredna več kot štiri milijone dolarjev, naj bi bila uničena.

Kim Kardashian se je na letošnji prireditvi Met Gala po rdeli preprogi sprehodila v legendarni obleki, ki jo je nekoč nosila Marilyn Monroe. Ta je obleko nosila leta 1962, ko je zapela predsedniku Johnu F. Kennedyju na njegovem rojstnem dnevu, Kim pa jo je posodil muzej Ripley's Believe It Or Not. Z obleko so rokovali z rokavicami, prevažali pa so jo varnostniki, da bi zagotovili, da bo ostala v brezhibnem stanju, Kim pa se je pozneje, preoblekla v repliko, da je ne bi poškodovala.

Ker pa je obleka ikoničen del ameriške zgodovine, je ni bilo mogoče spreminjati. To je pomenilo, da je morala Kardashianova v treh tednih izgubiti 16 kilogramov, da jo je lahko oblekla. Že s tem, ko je razkrila, da se je lotila nezdrave diete, je bila deležna vala kritik.

Legendarni modni oblikovalec Bob Mackie, ki je narisal prvotno skico za Marilynino obleko, je dejal, da je bilo dovoliti Kim, da nosi obleko, "velika napaka" in da "v tej obleki ne bi smeli videti nikogar drugega" razen same Marilyn.

Kljub vsem ukrepom, ki so bili sprejeti, da bi obleka preživela Met Gala, pa se zdi, da je bila poškodovana. Čeprav ni bilo navedeno, da jo je poškodovala Kim, je po navedbah @marilynmonroecollection na Instagramu obleka po prireditvi Met Gala kazala znake obrabe.

Na fotografiji naj bi bila obleka pred in po Met Gala. Pred prireditvijo naj bi bila obleka v brezhibnem stanju, na fotografiji po dogodku, ki je bila posneta 12. junija v Ripley's, pa je vidno, da obleki manjka nekaj kristalov in da zdi se, da je na šivu, kjer je bila raztegnjena, raztrgana.

"Če ste spregledali ... manjkajo kristali, nekateri pa so ostali viseti na nitki," se je glasil napis pri eni od fotografij.

Ljudje so Kim obtožili, da je obleko oblekla in uničila pomemben del zgodovine, ter navajali videoposnetek, v katerih naj bi več oseb poskušalo Kim stisniti v obleko, poroča popbuzz.com.

Komentarjev 1
  • PaPajapopi 10:44 15.junij 2022.

    Zakaj pa dajejo špehasti debeli kravi obleko za normalne ženske ?