Magazin > VIP
6791 ogledov

Kim Kardashian verjame, da jo želi Kanye West umoriti

kanye west, kim kardashian Profimedia
Kanye West pravi, da je Kim Kardashian ugrabila njuno hčerko, nato pa sprožila grde govorice.

Kim Kardashian in Kanye West se več kot očitno ne razhajata v prijateljskem duhu. Med njima je sedaj spet pošteno počilo in West je vse raztrobil na družbenih omrežjih.

Kim naj bi izjavila, da je "glavna skrbnica" otrok, kar je Westu dvignilo pokrov. "Kaj misliš s tem? Amerika je videla, kako si, ko mi nisi hotela razkriti naslova, poskušala ugrabiti mojo hčerko, ko je imela rojstni dan," pravi West, ki je Kim tudi očital, da ga je obtožila kraje in da je moral zaradi nje po hčerkinem rojstnem dnevu na test, ker je mislila, da je bil na drogah.

Viri iz Kiminega tabora pravijo, da lepotica bivšemu ni povedala, kje se odvija zabava za hčerko Chicago, ker sta se zmenila, da bosta priredila ločeni zabavi.

V zapisu na Intagramu je West še povedal, da Kim širi govorice, da jo želi ubiti in da je najel poklicnega morilca. "Zaradi takšnih idej te lahko zaprejo," je zapisal in dodal, da se na tak način Kardashianovi igrajo z življenji temnopoltih moških. Kot je znano, je glasbenik družino svoje bivše žene že v preteklosti obtožil rasizma. 

 

 

 

Komentarjev 1
  • Pišmevuh 22:03 07.februar 2022.

    Kim Kardašian je prdnila, to pa je novica. Kanada ni zanimiva, ker so protesti. Kaki bureki od novinarjev ste. Ko bo vse skupaj mimo bote popularni kot Počivalšek.