Magazin > VIP
5648 ogledov

Kim Kardashian z roko v roki s tem zvezdnikom

kim kardashian, pete davidson
1/2
Profimedia
Pred kamero sta se poljubila.

Se med 41-letno Kim Kardashian in 27-letnim komikom Petom Davidsonom nekaj plete? Pete je Kim pomagal pri skeču za Saturday Night Live, pri tem je pred kamero padel celo poljub.

Revija People se je sedaj dokopala do posnetkov, na katerih se zvezdnika na vlakcu smrti držita za roko. "Družita se kot prijatelja," je reviji povedal vir, ki poskuša utišati govorice, da je med njima preskočila iskrica. 

Fotografije njunega zabavnega izleta so nastale v petek v zabaviščnem parku Knott's Scary Farm. Parčku je družbo delala Kimina sestra Kourtney in njen zaročenec Travis Baker. "Družita se v istih krogih,“ je o Petu in Kim še povedal vir.

Ali je med njima več kot le prijateljstvo, za zdaj očitno še ne bomo izvedeli. Oba sta samska. Kim je februarja vložila ločitvene dokumente. S Kanyejem Westom je bila poročena od leta 2014. Pete se je nazadnje dobival z mlado igralko iz serije Bridgerton, Phoebe Dynevor, leta 2018 je bil v zvezi z Ariano Grande, nato pa s Kate Beckinsale in Kaio Gerber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.