Magazin > VIP
16 ogledov

Kim, Kourtney in Khloe bodo postale barbike

Kim, Kourtney in Khloe Kardashian Bello/Fame Pictures
Najslavnejša plastična deklica na svetu bo dobila tri nove črnolase prijateljice. Podjetje Mattel se je namreč odločilo, da bo na tržišče poslalo barbike v podobi slavnih sester, Kim, Kourtney in Khloe Kardashian.

Ameriška revija Us Weekly poroča, da bodo najslavnejše sestre na svetu kmalu postale nesmrtne, saj bodo dobile miniaturno plastično podobo. Kim, Kourtney in Khloe so podjetje Mattel navdihnile za novo serijo barbik, ki bodo popolne kopije izvirnikov. "Njihove barbike bodo imele iste mere kot same sestre, dobro pa bo poskrbljeno tudi za njihova oblačilca. Razmišljajo celo, da bi nosile miniaturne obleke iz Kardashianove kolekcije," je za omenjeno revijo izdal vir.

Plastičnih različic se poleg oboževalcev Kardashiank seveda močno veselijo tudi sestre. Kim je namreč že za božič veselo pisala tvite o barbikah. "Vesel božič, barbike!" je zapisala in dodala: "Prepričana sem, da se bomo v letu 2012 videvali pogosteje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.