Magazin > VIP
31 ogledov

Kim pokazala neretuširano ritko

Kim se ničesar ne sramuje. (Foto: People) Žurnal24 main
Temnolasa lepotica Kim Kardashian je brez krpic stopila pred fotografski objektiv in pustila fotografijo neobdelano.

Fotografiranje brez ličil in kasnejših popravkov je očitno v modi. Kim Kardashian gre namreč po stopinjah svoje prijateljice Jessice Simpson, ki se je za naslovnico revije Marie Claire fotografirala brez ličil. Kim se je odločila, da bo svojo slavno ritko fotografirala brez kasnejšega retuširanja in pustila, da jo objavijo v Harper's Bazaar.

Čeprav so njene obline postale tako zanimive kot njeno ljubezensko življenje, Kim ne razume, zakaj imajo ljudje z njimi toliko opravka. "Ne razumem, zakaj vse zanima moja zadnjica," je dejala. "Sem Armenka. To je običajno. Moja zadnjica verjetno ni tako velika, kot si mislite, saj imam drobne noge in ozek pas, zaradi česar je videti večja."

Kim upa, da bo njena samozavest vplivala na mnogo najstnic in dala moč tudi drugim obilnejšim ženskam. "Sporočilo te fotografije je, da sprejmete svoje obline in to, kar ste. Ponosna sem, če se dekleta ozrejo za mano in rečejo 'Sem obilna in sem na to ponosna!'“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.