Magazin > VIP
26 ogledov

Kim toži svojega bivšega publicista

Kim Kardashian Flynet
Kim Kardashian hoče ob pomoči odvetnika utišati svojega nekdanjega publicista, ker ta javno trdi, da se zvezdnica sploh ni hotela poročiti s košarkarjem Krisom Humphriesom.

Jonathan Jaxson, nekdanji publicist Kim Kardashian, se je pridružil množici ljudi, ki trdijo, da je bila Kimina poroka s Krisom le televizijski šov. Jonathan, ki je za zvezdnico delal med letoma 2007 in 2009, je o tem spregovoril prejšnji teden, v pogovorni oddaji Good Day L. A. Po njegovih besedah je hotela Kim poroko odpovedati dva tedna pred velikim dogodkom, a si je premislila zaradi denarja. "Morala sta upoštevati veliko pogodb, še najbolj pa tisto s televizijo E!, saj imajo oni vse pravice za predvajanje poroke. Če bi jo odpovedala, bi veliko ljudem dolgovala veliko denarja," je izblebetal Jonathan.

Kim njegove trditve seveda zavrača, hkrati pa ga opozarja, da je s tem kršnil dogovor o zaupnosti. Jonathan sicer pravi, da ta ne obstaja, a 31-letna zvezdnica ga kljub temu toži za 195 tisoč dolarjev (približno 140 tisoč evrov).

Jaxson pa se ni razgovoril le o njenem "lažnem zakonu s Krisom", temveč tudi o njenem bivšem fantu Reggieju Bushu, v katerega naj bi bila Kim še vedno zaljubljena. V tem je celo nekaj resnice, saj se je parček po pisanju mnogih medijev menda spet zbližal. Skupaj sta bila dve leti, razmerje pa sta končala julija 2009. Čez nekaj mesecev sta zvezo obnovila, a jo dokončno končala marca 2010. Jaxson trdi, da je moral leta 2007 naplesti lažno zgodbo o njuni zaroki, ter pred neko zlatarno privabiti paparace.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.