Magazin > VIP
32 ogledov

Kim v Ronaldovem objemu

Kim Kardashian Žurnal24 main
Nogometni virtuoz Christiano Rolando se je ogrel za lepotico Kim Kardashian.

Paparaci so Christiana in Kim, ki se je pred kratkim razšla z igralcem ameriškega nogometa Reggijem Bushem, ujeli v objemu. Par naj bi si brez sramu izkazoval nežnosti, potem pa odšel na zmenek v eno izmed restavracij v Madridu. Po večerji sta se zaljubljenca odpravila v Ronaldov dvorec, ki ga je Kim zapustila šele čez štiri ure. Čeprav Kim zatrjuje, da sta z Ronaldom izključno prijatelja, pa zvezdnici laganje ne gre dobro od rok.

Kim je namreč 25-letnega lomilca ženskih src pred nekaj dnevi poljubljala v neki restavraciji v središču Miamija. "Bila sta zelo strastna. Očitno se zelo dobro ujameta, saj sta se ves čas smejala," je o njunem zmenku povedala neimenovana priča. Ameriški mediji že pomilujejo 29-letno zvezdnico, saj nogometaš rad leta s cveta na cvet in zapeljuje hollywoodske starlete. Med njimi je bila tudi blondinka Paris Hilton, ki jo je Rolando zapustil po kratki romanci.

Bridge jezen na Ronalda
Romanca starlete in nogometaša pa ni preveč všeč nogometašu Manchester Cityja Waynu Bridgeu, ki je Kim pred kratkim spoznal na počitnicah v Miamiju. Bridge je priznal, da je nad Kim zelo očaran, pri njej pa naj bi celo našel tolažbo ob nedavni prevari njegovega nekdanjega dekleta Vanesse Perroncel. Ta se je namreč zapletla v razmerje z njegovim nekdanjim soigralcem Johnom Terryjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.