Magazin > VIP
36 ogledov

Kim, zate nimamo zvezde!

Kim Kardashian FameFlynet
Iz Hollywooda so Kim Kardashian poslali izjemno jasno sporočilo.

Če starleta Kim Kardashian vztrajno upa, da bo nekoč na slavnem pločniku Wall of Fame lahko hodila po svoji zvezdi, se je pošteno zmotila. Elitna organizacija, ki odloča, komu podeliti zvezdo, ji je namreč sporočila, da zvezde ne bo dobila.

"Za resničnostne zvezdnike nimamo zvezde na Pločniku slavnih," je povedala predstavnica organizacije Ana Martinez in obenem odgovorila tudi Kiminemu fantu, pevcu Kanyeju Westu, ki pravi, da si je zvezdo njegovo dekle zaslužilo.

"Nič ne dajo od sebe, gledamo jih pri običajnih vsakodnevnih opravilih, še pravi Martinezova. Z zvezdo izkažemo čast ljudem, ki so nagrajeni za svoj šov ali fim, se pravi igralci, režiserji in producenti. Enako je pri glasbi – zvezda je za osebe, ki so uspešni v glasbi. Razumemo, da se je Kanye postavil za svoje dekle, vendar se tako zvezde ne dobi," še pravi Martinezova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.