Magazin > VIP
20 ogledov

Kimin bivši znova v spolnem škandalu

Ray J Fame Flynet
Ray J, bivši fant Kim Kardashian, s katero sta skupaj posnela tudi domači seks video, je zopet vpet v spolni škandal. Tokrat gre za posilstvo

Posilstvo naj bi se zgodilo v pevčevi hiši, a Ray J naj ne bi bil med osumljenci, poročajo tuji mediji. Ženska, ki pravi, da se je posilstvo zgodilo na domači zaprti zabavi po tem, ko se je skupaj s pevcem in njegovimi znanimi in neznanimi prijatelji zabava v nočnem klubu dodaja, je med posilstvom zanosila, a je nato takoj, ko je zvedela, da je noseča, splavila.

Čeprav naj bi se posilstvo zgodilo že pred časom, je bila prijava vložena pretekli teden. V njej med drugim piše, da je neznani osumljenec žrtvi sledil na stranišče, vanj na silo vstopil, jo kljub upiranju, izmikanju in pregovarjanju objel, potisnil ob steno, ji slekel hlačke in jo posilil brez kondoma. Ko je končal, si je oblekel hlače in brez besed odšel. A šokov za žrtev še ni bilo konec. Poročilo navaja, da se je v sobi znašel še drugi, prav tako neznani osumljenec, ki si jo je želel prisvojiti, a ga je žrtev z grožnjo, da bo poklicala policijo, odgnala.

Žrtev pravi, da prijave ni vložila prej, saj so jo očevidci prepričali, da to ni najboljša poteza, saj naj bi bilo na zabavi veliko znanih imen, ki bi jim negativne objave v medijih škodile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.