Magazin > VIP
32 ogledov

Kimina mama lovi Slovenca

Kim Kardashian, Kris Jenner
1/2
FameFlynet
Bo najnovejši član slavne družine Kardashian morda Slovenec?

Le dan po tem, ko je Kris Jenner potrdila, da je po 22 letih njenega zakona konec, so se že pojavila ugibanja, s kom bi se lahko spečala. Čeprav 57-letnica, ki je znana po svoji spogledljivi naravi, trdi, da na to ni niti pomislila, njena dejanja govorijo drugače.

Po poročanju revije InTouch naj bi se zagrela za kalifornijskega vinarja slovenskih korenin Bena Flajnika (31), ki je bil glavni akter resničnostnega šova Bachelor, kar je ameriška različica Sanjskega moškega. Kris, ki naj bi se močno zagledala v Slovenca, z njim menda preživlja veliko časa. Prejšnji mesec je z njim srkala vino, Ben pa je bil tudi gost v njeni pogovorni oddaji.

Čeprav zakonca Jenner o ločitvi še ne razmišljata, je Kris precej radoživa, saj so jo ujeli tudi v družbi Jasona Trawicka, bivšega Britney Spears, in Jonathana Chebana, najboljšega prijatelja Krisine slavne hčerke Kim Kardashian. Prejšnji mesec pa je na zabavo v Mehiko odletela z Joejem Francisom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.