Magazin > VIP
25 ogledov

Kimina torta je vredna milijon dolarjev

Kim Kardashian Žurnal24 main
Kim Kardashian je dopolnila okroglih trideset let, ki jih je praznovala že dvakrat. A v soboto sledi še tretje slavje, na katerem bo slavljenka upihnila svečke s torte, vredne milijon dolarjev.

Vrednost Kimine torte je na milijon zelencev zrasla zaradi posebne sestavine, ki jo je mogoče dobiti le pri draguljarju. Tridesetletna starleta si je na sladici za okrogli rojstni dan namreč zaželela prave diamante.

 

A rojstnodnevna zapravljivost se tukaj šele začne. Kim si je nedavno privoščila še pregrešno dragega rolls roycea, ki si ga je kupila kot darilo za rojstni dan. "Vsako leto si za rojstni dan kupim darilo in rolls royce je vsekakor najboljši do zdaj," je ob nakupu razkošnega jeklenega konjička povedala Kim.

 

Zvezdnica je 30. osebni praznik zadnji teden praznovala že dvakrat, v soboto pa sledi še tretje slavje, ki se bo odvijalo v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.