Magazin > VIP
110 ogledov

Kimini fotki dvignili veliko prahu

kim kardashian
1/2
Instagram
Si je Kim Kardashian pomagala s Photoshopom?

Kim Kardashian je pol leta po rojstvu hčerke North videti fantastično. Lepotica trdi, da je shujšala s strogo dieto (odrekla se je ogljikovim hidratom) in ob pomoči strogega trenerja fitnesa. Zlobni jeziki pa trdijo, da ji je pomagal tudi lepotni kirurg.

Kakorkoli že, Kim se s svojo postavo rada pohvali na družabnih omrežjih. Pred kratkim je objavila dve fotografiji, na katerih je s prijateljico Blac Chyna. Že takoj po objavi so se našli skeptiki, ki so trdili, da je Kim fotografije obdelala. To trdi tudi Peeje T., strokovnjak za Photoshop. Izdal jo je vratni okvir …

"Preden začnem, naj poudarim, da gre za špekulacije. Slišal sem, da je Kanye West Ikei že pred šestimi leti prodal idejo o ukrivljenih vratnih okvirjih,“ se je za Radaronline pošalil Peeje T. in dodal, da je okvir na fotografiji, v katerem sta v ospredju zadnjici, na višini Kiminih dojk ukrivljen, kar pomeni, da si je lepotička "napumpala" dojko. Kim pa ni goljufala le pri dojki. "Na drugi fotografiji so vrata ukrivljena proti pasu,“ pravi strokovnjak, ki je prepričan, da Kim v resnici ni tako suha, kot je videti na fotografiji. "Kim lahko dam nekaj nasvetov. Svetoval bi ji, naj bo ponosna na svoje telo. Ne razumite me napačno; če si želi popravkov, me lahko pokliče,“ še pravi Peeje T..

Fotografiji je pregledal tudi Devon Talbert, strokovnjak za video- in fotoprodukcijo, ki je prav tako prepričan, da sta bili obdelani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.