Magazin > VIP
21 ogledov

King dobil naslednika

Piers Morgan (levo) si je dolgo želel naslediti slovitega Larryja Kinga. (Foto: Žurnal24 main
Larryja Kinga, ki se bo decembra še zadnjič usedel na voditeljski stolček, bo zamenjal Piers Morgan.

Z januarjem bo namesto legendarnega Kinga za mizo sedel 45-letni Britanec. Morgan je zadnjih 25 let spremljal Kingovo oddajo in sanjal o tem, da bi nasledil legendarnega voditelja, ki je po njegovem mnenju najboljši izpraševalec na svetu.

Piers Morgan je bil med drugim urednik pri enem vodilnih britanskih tabloidov The Sun, delo je nadaljeval pri The News of the World, dokler ni leta 1994 prevzel uredniško mesto pri The Daily Mirror.

Morgana so ameriški televizijski gledalci spoznali kot sodnika v šovu America's Got Talent. Gledalcem obljublja, da bo poskrbel za odlične intervjuje in gledanost. Deloval bo predvsem iz New Yorka, nekatere oddaje pa bodo posneli tako v Los Angelesu kot Londonu. Predvsem pa naj oddaje, po njegovih besedah, ne bi bile dolgočasne. Upa, da se bodo gledalci privadili njegovemu slogu izpraševanja, ki naj bi bil zelo oseben.

Larry King Live so začeli predvajati leta 1985. King bo svoje znamenite naramnice zadnjič oblekel 16. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.