Magazin > VIP
6 ogledov

Kitajci seksajo kot Beckham

Zadenite kot Beckham, Kitajce vabi "tatinsko" podjetje, ki izdeluje kondome Beck Žurnal24 main
Neko kitajsko podjetje je "ukradlo" ime zvezdnika Beckhama in po njem poimenovalo znamko kondomov. Brez njegove vednosti in dovoljenja, seveda.

Kitajsko podjetje morebitnim kupcem obljublja, da bodo moški, ki uporabljajo kondome Beckham, "v postelji zadeli tako, kot Beckham zadene na igrišču". Kondomi z imenom zvezdnika kalifornijskega kluba L. A. Galaxy so že postali prodajna uspešnica, a Davidovi kitajski oboževalci se upirajo in želijo doseči prepoved prodaje. Razložili so, da nočejo, da Kitajska tako žali njihovega junaka. Eden od oboževalcev britanskega nogometaša je pojasnil: "Nočemo, da bi Beckham mislil, da ga Kitajci ne spoštujemo. Tukaj ga imamo radi."

Tiskovni predstavniki nogometaša, ki je v postelji že trikrat zadel v polno (z ženo Victorio imata tri sinove), pravijo, da znamka kondomov, ki nosi Davidovo ime, ni "uradna znamka".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.