Magazin > VIP
39 ogledov

Klašnjeva v hudih bolečinah

Ana Klašnja Saša Despot
Balerini in priljubljeni žirantki se je tik pred premiero baleta Trnuljčica zgodila boleča nevšečnost.

Se bo Ani Klašnja uspelo postaviti na noge pred premiero Trnuljčice, ki na spored ljubljanske Opere  in baleta prihaja prihodnji teden? "Pravkar me je zgrabil krč v hrbet in se ne morem premikati, ker sem eno uro preživela pri fizioterapevtki. Neprestano so neke zdravstvene težave, vendar se bom sestavila," nam je zaupala Ana Klašnja, ki se dobro zaveda težav baletnikov, zato nič čudnega, da so jo založniki povabili, naj napiše spremno besedo k slovenskemu prevodu knjige Zippore Kartz, svetovno znane balerine in sladkorne bolnice, ki je bila 16 let solistka slovite baletne hiše New York City Ballet.

"14. novembra, na svetovni dan diabetesa, bo izšel prevod knjige balerine Zippore Kartz, ki zelo dobro opisuje baletni svet, skrit očem gledalcem, hkrati pa težave z diabetesom, o katerem v Sloveniji še vedno premalo vemo. Moja poškodba je pač normalna težava baletnikov, da imaš diabetes poleg discipline, ki jo zahteva balet, pa moraš biti zelo močen, da to zmoreš," je povedala Ana.

Komentarjev 3
  • sasquatch 12:49 10.oktober 2013.

    "Se bo Ani Klašnja uspelo postaviti na noge pred premiero Trnuljčice, ki na spored ljubljanske Opere in baleta prihaja prihodnji teden?..." še ta trenutek pošljite sms na 3883 in izvedeli boste!... sicer pa ima moja babica težave z revmo. a ...prikaži veča boste kaj objavili, al vam mora pisat v rubriki "jaz poročam"?

  • krtmen1 11:42 10.oktober 2013.

    Izpahnjena čeljust?

  • iko 08:48 10.oktober 2013.

    premalo udarna novica, hitro napišite kaj je danes zajtrkovala