Magazin > VIP
68 ogledov

Klemen jezen na Denisa

Matej, Denis, Kmetija nov začetek, kmetija Planet TV
Klemen je jezen na Denisa, ker je javno povedal, da mu ne verjame, da je v Avstriji posnel porno film.

"Če se mene vpraša, kdo laže in ne izpolnjuje obljube ... Na kmetiji se nam je Denis skoraj razjokal, da naj ga spravimo v finale, zdaj pa pljuva po meni. Meni se ne gre za denar. Dovolj ga imam za svoje potrebe. Denar je obljubil tudi Martinu, ki ga še ni videl. Božo mi je povedal, da nista še nič dobila,“ se na Denisa jezi Klemen, ki še vedno trdi, da je v Avstriji posnel film za odrasle.

Denis pa je za Žurnal24 povedal, da mu še vedno ne verjame, da je z njim v glavni vlogi izšel pornič. "Klemen je že na kmetiji, ko je bilo finale, v vinjenem stanju razlagal, da je snemal pornič. Verjetno se je moral tudi zaradi tega nekako znajti, zato je rekel, da je na snemanja hodil v Avstrijo. Meni je nato rekel, da ima 30 DVD-jev in mi obljubil, da mi bo enega poslal. Še danes nisem nič dobil, pa je od obljube minilo že več kot en mesec. Bil sem tudi na njegovem rojstnem dnevu. Tudi tam filma nisem videl. Izjavil sem, da mu bom verjel, ko bom ta DVD videl. Nekemu mediju je sedaj poslal sliko iz porniča. Ugotovili so, da gre za nek posnetek s spleta, na katerem ni on,“ pravi Denis, ki je odgovoril tudi na Klemnove obtožbe, da ni izpolnil obljube, ki naj bi jo dal Martinu. "Lažnivec je Klemen. Na kmetiji je rekel, da mu je Matej ponudil 6000 evrov, če ga spravi v finale. Matej pa je razložil, da sta mu Martin in Klemen ponudila dogovor, da mu bosta v zameno za denar pomagala v finale, se pravi, da bi mene zaj****. Vedela sta, da od mene ne bo nihče dobil nič. Kot sem povedal že mnogokrat, sem Martinu obljubil 6 tisoč evrov, če mi dvoboj prepusti. Ker mi ga ni, ampak se je boril, mu nisem dolžan nič. Ko sem ga nazadnje srečal, mi je celo rekel, da mu nisem nič dolžan. Če bom pri volji, mu bom pomagal, a ne z denarjem, ampak nakupom materiala, oblek, …“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.