Magazin > VIP
63 ogledov

Klemen Klemen o padcu noče govoriti

Klemen se že posveča glasbi. (Foto: Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Raper Klemen Klemen, ki so ga pred dobrim mesecem zaradi pretresa možganov morali dati v umetno komo, uspešno okreva. O poškodbi pa za zdaj ne želi govoriti.

"S Klemnom Klemnom je vse v redu, nobenih posledic nima. Vse poteka normalno," so sporočili iz založbe Nika Records, ki zastopa popularnega raperja. Dodali so še, da je vse potekalo po načrtih. "V bolnišnici je bil dva tedna, tako kot smo napovedali. Zatem so ga spustili domov, v domačo oskrbo."

 

Življenje 36-letnega glasbenika se je tako že vrnilo na stare tire, svojo pozornost pa že posveča glasbi. "Dela, kar je počel prej. Redne zaposlitve sicer nima, ampak je aktiven." Čeprav Klemen Klemen uspešno okreva, pa svoje nezgode ne želi komentirati. "To je bil pač dogodek, ki ga želi čim prej pozabiti. To ni spremenilo njegovega življenja, zato o tem noče dajati nobenih izjav," so nam še povedali pri Nika Records.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.