Magazin > VIP
68 ogledov

Klinika prevzela krivdo za smrt Joan Rivers

joan rivers, melissa rivers Profimedias
Melissa Rivers, hčerka legendarne komičarke Joan Rivers, je dobila več milijonov vredno tožbo proti kliniki, kjer je njena mati leta 2014 med operacijo padla v nezavest in se nikoli zbudila.

Melissa Rivers je dobila tožbo proti kliniki Yorkville Endoscopy, kjer je njena mati Joan Rivers med operacijo padla v nezavest in teden za tem tudi umrla. Poleg klinike je Melissa tožila tudi dr. Gwen Korovin, zdravnico, ki je Joan pomagala v času nesreče, čeprav ni imela dovoljenja za prisotnost pri operaciji.

Melissa se je s kliniko poravnala za več milijonov dolarjev, številka je menda osem mestna. Poleg ostalih nepravilnosti, naj bi bila pika na i, ki na omenjeno kliniko meče zelo slabo luč, tudi to, da je eden od zdravnikov z mobilnim telefonom posnel fotografijo Joan v kritičnem stanju.

Melissa je ob zmagi povedala, da je vesela, da so tisti, ki so odgovorni za smrt njena mame odgovornost sprejeli hitro in nedvoumno. Upa, da bo omenjena tožba in poravnava ambulantne kirurške klinike prisilila v zvišanje standardov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.