Magazin > VIP
44 ogledov

Klinika za odvajanje se otepa Paris

Paris Jackson FameFlynet
Po poskusu samomora jo je njena družina hotela poslati na oddaljeno kliniko za odvajanje, a so njeno prošnjo zavrnili, ker se preveč bojijo obleganj paparacev.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da bodo Paris Jackson, ki si je v začetku junija hotela vzeti življenje, kmalu odpustili iz bolnišnice, a le pod pogojem, če si takoj poišče profesionalno pomoč. Njena mama Debbie Rowe se je poglobila v raziskovanje klinik za odvajanje in pomoč mladoletnikom, ter našla eno v državi Utah, ki bi bila popolna. A pristojni na kliniki so zavrnili njeno prošnjo, saj se bojijo, da bo s tem privabila paparace, ki ne bodo nadlegovali le Paris, temveč tudi ostale paciente. "To je tragično, dekle potrebuje pomoč," naj bi Debbie povedala bližnjemu prijatelju.

Paris je tako zaenkrat obtičala v losangeleški bolnišnici, kjer so jo dali k pacientom, ki se spopadajo z motnjami prehranjevanja, čeprav 15-letnica nima teh težav. Hči pokojnega kralja popa je namreč nagnjena k samopoškodovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.