Magazin > VIP
1362 ogledov

Kljub ljubezni z Jankovićem ji ni uspelo zbrati denarja

LJFW Saša Despot
Skrivna ljubezen Jureta Jankovića ni več tako skrivna. Da Jure ljubi brhko svetlolasko, je v medije prvič prišlo konec leta 2014, danes pa je mladenka že del družine Janković.

Dijana Galijaševič je ime svetlolaski, ki je ukradla srce Jureta Jankovića. Čeprav golobčka svoje romance nista obešala na velik zvon, pa je Dijana več kot očitno že del klana Janković. Prejšnji teden je namreč v družbi Mije Janković, Ursule Gawish, izbranke Damijana Jankovića, in Juretove hčerke Julie na Ljubljanskem tednu mode potrpežljivo pozirala fotografom.

Dijana sicer izjav v zvezi z Juretom ne daje, prav tako nam ni želela odgovoriti na vprašanje, kako se počuti v družini Janković, je pa simpatična Primorka iz Lucije toliko bolj zgovorna o svojem delu in študiju. Tudi sama ima namreč podjetniško žilico, saj je že nekaj časa aktivna pri start-upu LinkedAge, spletni platformi, ki poišče enake pare profilov starostnikov na različnih destinacijah in jima ponudi izmenjavo sob v domu za starostnike ali varovanih stanovanjih. Gre torej za nekakšen upokojenski Erazmus.

LinkedAge še vedno čaka investicije, zato se Dijana trenutno posveča magistrskemu študiju. Sicer pa je po njenem Facebook profilu sodeč prava avanturistka, saj je prepotovala že dobršen del sveta.

Komentarjev 14
  • Marta Jezernik 17:05 20.april 2016.

    Ali sta ti dve gospe na vrhu ciganki, po obleki sodeč................... ???

  • valerijakregar 14:45 20.april 2016.

    a jurćek je pa še kar " na varnem" v beogradu ?da mu ni treba na sodišće.ati poslal.

  • blueone 19:53 18.april 2016.

    Ne zanima me ta novica in to povem iz principa