Magazin > VIP
54 ogledov

Kljub poljubu nista spet skupaj

Goranu so pripisovali tudi zvezo z Majo Prašnikar (na fotografiji s fantom Makij mediaspeed
Maja Prašnikar je svojega nekdanjega fanta ob prihodu iz Londona pričakala s poljubom, vendar zatrjuje, da nista spet par.

"Ne, nisva skupaj," nam je zatrdila svetlolasa pevka Maja Prašnikar, ki je svojega bivšega fanta Matjaža Živkoviča - Makija, ki se je po dveh mesecih vrnil iz Londona, na letališču pričakala s poljubi in objemi. Svojo nadvse prisrčno dobrodošlico pa je utemeljila: "Normalno, da sva bila vesela drug drugega. Videla sva se po dveh mesecih in sva si padla v objem. Med nama je namreč res posebna vez," je še dodala.

Maja in pevec skupine The Drinkers sta se po večletni zvezi razšla poleti, vendar pravi, da so med njima še vedno čustva. "Še vedno se imava zelo rada, ampak nisva skupaj in še nekaj časa tudi ne bova," je povedala in pojasnila: "Za zdaj še nisem pripravljena na kaj več, saj mi zelo prija, da se lahko posvečam sama sebi." Vendar vseeno pušča odprte možnosti za obnovitev zveze: "Nikoli ne reci nikoli, sploh zato, ker se imava z Makijem res rada."

Za zdaj v igri tudi ni nobenega drugega fanta, čeprav priznava, da je vmes šla na kakšen zmenek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.